Old Vintage Bulgarian Wine
       Welcome!          New account | Login

0 Items, 0 Euro

Shopping Cart |My AccountHome >  DeliveryНашата основна цел е да улесним и удовлетворим клиента максимално, следователно предлагаме висококачествен алкохол и вино на най-добрите цени, като допълнително добавяме и напълно БЕЗПЛАТНА доставката в рамките на Република България, която се извършва до врата на клиента чрез куриерска фирма ‘Еконт Експрес’ във възможно най-кратки срокове, независимо от количеството на поръчката.
 
Доставката следва да бъде при клиента в рамките от 2 до 3 дни след като е потвърдена поръчката. Заявки приети до 16.00ч. се обработват на същия ден, а след 16.00ч. се обработват на следващия ден. Работното време на магазина е от Понеделник до Петък, ако поръчката е приета след 16:00ч в Петък, то тя ще се изпрати в Понеделник сутринта. Винаги поддържаме актуална наличност на всичките си продукти, за да можем да предоставим възможно най-качествените продукти, възможно най-експресно и на най-ниски цени.
 
Минималната стойност на поръчката е 40 лв.(от 40 до 80 лв. - 6 лв. доставка; над 80 лв. - безплатна), а ако обща стойност надвиши цена от 250 лв., клиентът автоматично получава нови стойности за всеки продукт, който представляват допълнителни намаления от 3% до 20% в зависимост от продуктa.